UA / RU
Підтримати ZN.ua

Це буде не та Україна, яку Франція обіграла 7:1 - Дешам

Наставник французів готує своїх підопічних до важкої гри.

Головний тренер збірної Франції Дішье Дешам поділився очікуваннями від матчу проти збірної України в рамках відбору ЧС-2022.

"До матчу проти України готові всі 26 футболістів. Я буду вибирати. Широкий вибір - хороша новина. Хто зіграє з Україною, хтось - в неділю в Казахстані, а хтось - в наступну середу з Боснією і Герцеговиною. Але я ще не вирішив. Ми думаємо тільки про гру проти України. Це буде не той суперник, якого ми обіграли в товариському матчі - 7:1. Тоді Україна мала дуже багато заражених коронавірусом.

Збірна України - хороша команда, яка любить володіти м'ячем. Їй подобається грати в комбінаційний футбол з підключенням до атакуючих дій крайніх захисників. На їх рахунку перемога над Іспанією і вони довели, що здатні демонструвати якісну гру", - наводить слова Дешама офіційний сайт Федерації футболу Франції.

Нагадаємо, стартовий матч кваліфікації на ЧС-2022 в Катарі Франція - Україна відбудеться сьогодні, 24 березня в Парижі. Початок зустрічі - о 21:45.

Відзначимо, що команди в жовтні минулого року зустрічалися в товариському матчі, а тоді знекровлена коронавірусом збірна України поступилася з рахунком 1:7.

Читайте також: Франція - Україна: анонс, де дивитися матч кваліфікації ЧС-2022

Раніше повідомлялося про те, що форвард збірної України пропустить матч з Францією через вимоги французького законодавства.