UA / RU
Підтримати ZN.ua

Товариські матчі: Бразилія обіграла Англію, Німеччина впоралася з Францією

На полях грали одні з найкращих збірних світу.

23 березня відбулися два матчі за участю провідних футбольних збірних світу – Англія приймала Бразилію, а Франція у Ліоні зустрічалася з Німеччиною.

Перший тайм у Лондоні завершився без забитих голів. Долю поєдинку вирішив епізод на 80-й хвилині, коли форвард "Реала" Вінісіус вийшов віч-на-віч з воротарем, але не зумів переграти воротаря, а 17-річний Ендрік зіграв на добиванні.

Для форварда, який влітку перейде з "Палмейраса" до "Реала", це був дебютний гол за збірну Бразилії.

Англія – Бразилія – 0:1

Гол: Ендрік, 80

Англія: Пікфорд, Вокер (Конса, 20), Стоунз, Магвайр (Данк, 68), Чілвелл (Гомес, 67), Райс, Галлахер (Мейну, 76), Фоден, Беллінгем (Боуен, 67), Гордон (Рашфорд, 77), Воткінс

Бразилія: Матеус, Сілва, Бруно, Бералдо, Венделл (Сілва, 90), Гомес, Гімарайнс, Пакета (Перейра, 71), Діас (Савіо, 79), Вінісіус Жуніор (Мая, 89), Родріго (де Соуза, 72)

Попередження: Беллінгем - Пакета

Відеоогляд матчу доступний за посиланням.

Французи та німці зустрічалися вдруге за півроку у рамках підготовки до виступу на чемпіонаті Європи-2024. Перша гра у вересні завершилася домашньою перемогою Німеччини з рахунком 2:1.

На цей раз Франції на своєму полі не вдалося взяти реванш. Вже на сьомій секунді Вірц з передачі Крооса, який повернувся до збірної, вивів гостей вперед.

Французам не вдавалося тактично переграти суперника, а Німеччина встановила остаточний рахунок на початку другого тайму: Мусіала отримав передачу із глибини та віддав пас уздовж воріт на Гаверца, якому залишалося влучити у ворота.

Франція – Німеччина – 0:2

Голи: Вірц, 1, Гаверц, 49

Франція: Самба, Кунде (Клос, 60), Павар, Упамекано, Л. Ернандес (Т. Ернандес, 61), Заїр-Емері (Камавінга, 61), Чуамені (Фофана, 74), Рабйо, Дембеле (Коло Муані, 83), М. Тюрам (Жиру, 61), Мбаппе

Німеччина: тер Штеген, Кімміх, Та, Рюдігер, Міттельштедт, Андріх, Кроос, Мусіала (Фюлкруг, 80), Гюндоган (Мюллер, 71), Вірц (Фюріх, 72), Гаверц (Ундав, 80)

Попередження: Мбаппе – Андріх

Відеоогляд матчу доступний за посиланням.

Читайте також: Збірна України прибула до Польщі для підготовки до матчу з Ісландією

Раніше букмекери назвали фаворита вирішального матчу за путівку на Євро-2024 між Україною та Ісландією.