UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Таврію" позбавили трьох очок через колишнього тренера Семена Альтмана

Сімферопольська команда, що програла на старті чемпіонату, отримала ще й "мінус три очки" в турнірній таблиці.

Рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федараціі футболу України сімферопольська "Таврія" позбавлена ​​трьох очок у чемпіонаті Прем'єр-ліги України. Таким чином, кримчани, які поступилися в першій грі "Зорі", опустилися на останню сходинку турнірної таблиці.

У ФФУ пояснили таке покарання невиконанням рішення Палати суперечок ФФУ у справах проти колишніх тренерів Семена Альтмана, Геннадія Альтмана та Олександра Скрипника - "Таврія" не погасила борги перед Альтманом і його тренерським штабом, який був відправлений у відставку у травні 2012-го. Раніше за це ж порушення сімферопольці були оштрафовані на 105 тисяч гривень.

У "Таврії" вже заявили про незгоду з рішенням КДК ФФУ і мають намір оскаржити її в апеляційному комітеті федерації. У той же час у клубі повідомили, що роблять усе можливе, щоб найближчим часом знайти спільну мову з фахівцями і виплатити всі заборгованості.

Раніше, нагадаємо, "Таврія" була покарана за невиплату зарплати футболістам і різних агентських платежів забороною на оформлення трансферів в період трансферних вікон "зима-2013" і "літо-2013". Також через цей конфлікт сімферопольців позбавили трьох очок в минулому чемпіонаті Прем'єр-ліги, що в підсумку опустило кримчан на 11-те місце в чемпіонаті-2012/13.

Зазначимо, що в наступному турі першості Прем'єр-ліги сімферопольці на виїзді зіграють проти "Волині". !zn

Читайте також:

За договірні матчі в Італії дискваліфікували 20 футболістів

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний призначений президентом клубу

Колишній тренер "Ворскли" подав до Європейського суду на свою команду