UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тайсон Ф'юрі проведе наступний бій проти колишнього чемпіона UFC

Британець обрав собі дивного суперника.

Бій чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 KO) з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну відбудеться 28 жовтня в Саудівській Аравії, повідомляє інсайдер Майк Коппінджер.

Промоутер Ф'юрі Френк Уоррен повідомив, що майбутній бій не буде виставковим і пройде за правилами боксу, а титул WBC, що належить Ф'юрі, не стоятиме на кону.

"Тайсон Ф'юрі отримав спеціальний дозвіл від WBC на бій з Френсісом Нганну, оскільки офіційного претендента немає. Він намагався організувати бої проти Руїса, Джошуа та Усика, але домовленостей не було досягнуто", - сказав президент WBC Маурісіо Сулейман.

Нагадаємо, команда Усика погодилася розділити гонорар за бій з Ф'юрі 30 на 70 на користь британця, щоб вечір боксу відбувся 29 квітня на "Уемблі" у Лондоні. Проте сторонам так і не вдалося остаточно домовитись.

Переможець бою Усик – Ф'юрі міг стати абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Свій наступний бій українець проведе у Польщі проти британського претендента Даніеля Дюбуа.

Нганну завоював чемпіонський пояс у березні 2021, нокаутувавши Стіпе Міочіча у другому раунді. У 2022 році камерунець переміг Сиріла Гана на турнірі UFC 270 і захистив титул чемпіона світу в суперважкій вазі, а незабаром розірвав контракт із бійцівською компанією, відмовився від подальшого захисту поясу та став вільним агентом.

Читайте також: Усик проти Ф'юрі: легендарний боксер Холіфілд спрогнозував результат можливого бою

Раніше повідомлялося про те, що Ентоні Джошуа отримав наступного суперника та дату бою.