UA / RU
Підтримати ZN.ua

Світоліна сподівається на перемогу в російському Кубку Кремля

Українська тенісистка зіграє на російському турнірі.

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про плани на російський Кубок Кремля.

"Сподіваюся, що зможу взяти титул, оскільки для мене на будь-якому турнірі завжди найвищі завдання. Перемога завжди для мене знаходиться в пріоритеті. З приводу фізичної форми - я відчуваю себе краще. У мене був тиждень перерви після Пекіна. Було багато турнірів зіграно за останній рік і за останні місяці через гонку до Шеньчженя.

Зараз вже психологічно я відчуваю, що мені трохи полегшало. Було дуже багато тиску з приводу попадання в топ-8, і для мене це було завдання на цей рік, яке забрало дуже багато психологічних сил", - повідомила Світоліна.

Світоліна востаннє приїжджала на Кубок Кремля в 2016 році і стала півфіналісткою, поступившись майбутній чемпіонці Світлані Кузнєцовій. В основній сітці турніру в Москві також зіграє Даяна Ястремська.

Нагадаємо, в нинішньому сезоні найкращим досягненням Світоліної є півфінал Уїмблдону і US Open, вихід у чвертьфінал Відкритого чемпіонату Австралії і півфінали в Дубаї, Досі та Індіан-Уеллсі.

Також Еліна другий рік поспіль кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA, в якому беруть участь вісім найкращих тенниситок світу.

Світоліна стала переможницею минулорічного Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі. На цей раз першість пройде в китайському Шеньчжені.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна залишилася четвертою в оновленому рейтингу WTA.