UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суркіс вважає, що збереження нинішнього складу "Динамо" важливіше за гучні трансфери

Президент киян розповів про трансферні плани своєї команди в нинішньому міжсезонні.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що найближчим часом йому і його працівникам доведеться кинути всі сили на те, щоб зберегти чинний склад команди.

"До 1 вересня ми повинні визначитися, і не думати про посилення, а про те, як зберегти наш склад. Це найголовніше", - зазначив президент.

За словами Суркіса, багато чого буде залежати від того, як проявлять себе на зборах під керівництвом Сергія Реброва футболісти, яких раніше було віддано в оренду.

"Мені складно зараз говорити, хто повернеться, а кого відпустимо. Зараз відпустка, і ми знаходимося на тій стадії, яка дозволить нам повернути кого треба, взяти на збори, подивитися", - сказав Ігор Суркіс в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

"У всіх клубів, в яких грали орендовані футболісти, є опція для викупу контракту. Якщо вони нею не скористаються, звичайно, футболісти повернуться в рідні пенати".

Зазначимо, що днями контракт одного з орендованих динамівців нападника Адміра Мехмеді викупив німецький "Фрайбург", у складі якого швейцарець провів цілий сезон.

Що стосується збереження складу на майбутній сезон, то поки жоден з провідних легіонерів що називається не спростував і не підтвердив своє майбутнє в Києві. Зокрема, атакуючі півзахисники Джермейн Ленс і Юнес Беланда у своїх інтерв'ю неодноразово натякали на те, що хочуть продовжити виступи в інших європейських чемпіонатах.

Нагадаємо, що в сезоні-2013/14 "Динамо" встановив антирекорд, вперше в історії фінішувавши за межами п'єдесталу пошани українського чемпіонату, а також здобуло Кубок України-2013/14. !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Суркіс повідомив про "серйозні розборки" в "Динамо" по закінченню сезону

Суркіс пообіцяв вирішувати проблемні питання "Динамо" з "активними вболівальниками"