UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суркіс назвав російського екснаставника "Динамо" хлюпиком

Президент київського клубу не дуже приємно висловився про колишнього головного тренера.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс дорікнув екс-головного тренера клубу Юрія Сьоміна у відхіді з клубу і назвав його хлюпиком.

"Чому у Сьоміна відразу вийшло? Тому що він в цьому середовищі працював. Не має значення, він працював в Росії або тут. Він знає цю середу дуже добре. Наш чемпіонат. Вважаю, що Сьомін зробив ідеальну роботу в "Динамо". Просто якщо б він не виявився таким, я б сказав, хлюпиком, який побіг за своїми акціями в "Локомотив", може, він би і до цього дня працював в "Динамо". Другий раз увійшов в цю річку, але вже ставлення до нього було інше, навіть у вболівальників", - сказав Суркіс в інтерв'ю Петру Мазі для 112 каналу.

Сам Сьомін моментально відповів на випад Суркіса, заявивши, що не ображається на президента "Динамо":

"Я дуже поважаю Суркіса. Переходячи з "Динамо" в "Локомотив", я просто їхав додому. На той момент на всі мої московські питання він сказав, що все вирішить. Не бачу ніяких образ на свою адресу", - сказав Сьомін в коментарі Sport24.

Нагадаємо, 73-річний російський фахівець працював з "Динамо" двічі - з 2007 по 2009 рік і з 2010 по 2012 рік. Разом з киянами він вигравав чемпіонат України (2008/09) і Суперкубок України (2011), а також доходив до півфіналу Кубка УЄФА (2009).

Раніше повідомлялося про те, що Суркіс жорстко звернувся до футболістів "Динамо" під час представлення Луческу.