UA / RU
Підтримати ZN.ua

Супернику "Динамо" у Лізі Європи допоможе сінгапурський мільярдер

Товстосум із Південно-Східної Азії готовий стати господарем іспанської "Валенсії": у цьому випадку він виділить чималу суму на трансфери, а заодно і погасить 300-мільйонний борг левантійців.

Сінгапурський мільярдер Пітер Лім у разі придбання іспанської "Валенсії", яка зіграє з київським "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи, готовий витратити близько 400 мільйонів євро на свій новий актив.

Кошти підуть на погашення боргів команди, а також на придбання нових гравців у зимове трансферне вікно.

"В тому випадку, якщо Лім купить "Валенсію", він готовий погасити борги клубу. Також він готовий витратити від 30 до 40 млн євро на посилення команди в зимове трансферне вікно", - заявив президент левантийской команди Амадео Сальво.

Як зазначив президент "Валенсії", мільярдер (за даними видання "Форбс", статок Ліма оцінюється у 2,05 млрд євро) звернувся до банка-кредитора з проханням дати відповідь на пропозицію до 15 січня для того, щоб встигнути посилити склад. Представники банку вважають, що на вирішення питання з потенційним власником клубу їм знадобиться до шести тижнів.

ТАКОЖ: Італійський "Інтер" продано бізнесмену з Індонезії

Примітно, що в 2010 році Лім розглядав можливість купівлі акцій "Ліверпуля" за 320 мільйонів фунтів, однак угода не відбулася.

Відзначимо, що в поточному розіграші чемпіонату Іспанії "Валенсія" посідає 11-те місце. 22 грудня "Кажани" в напруженій боротьбі поступилися на своєму полі мадридському "Реалу" 2:3.

Нагадаємо, що матчі з "Динамо" левантійці зіграють 20 лютого в Києві, а за тиждень - на своєму полі у Валенсії. !zn

Читайте також:

У "Динамо" як і раніше вірять у тренерський талант Блохіна

Букмекери вважають "Шахтар" одним з претендентів на перемогу в Лізі Європи