UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суперник "Дніпра" по Лізі Чемпіонів має намір перенести матч з України на нейтральне поле

Представники датського "Копенгагена" стверджують, що їхати в Україну на поєдинок з "Дніпром" - небезпечно. Гра в Дніпропетровську заплановано на 29-30 липня.

Суперник "Дніпра" по третьому раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів данський "Копенгаген" має намір перенести матч з Дніпропетровська на нейтральне поле.

Керівництво "Копенгагена" явно не в захваті від жеребу, який визначив у суперники його клубу "Дніпро", і збирається скористатися ситуацією в Україні, щоб позбавити команду Маркевича фактору свого поля - незважаючи на те, що напередодні УЄФА дозволила проводити міжнародні матчі у Дніпропетровську та Одесі.

"Ми дуже сподіваємося, що виїзна гра відбудеться за межами України. Найближчим часом ми чекаємо роз'яснень", - наводить слова директора Копенгагена Андерса Хорсхольта bt.dk, посилаючись на jyllands-posten.dk.

Нагадаємо, перший матч має відбутися на полі української команди запланований на 29-30 липня. Поєдинок по всій видимості в будь-якому випадку відбудеться в данській столиці 5-6 серпня.

А ось наставник данців Столі Сольбаккен оцінив виключно футбольні якості суперника, зробивши акцент на силі дніпропетровської команди.

"Тільки погляньте на результати "Дніпра" в минулому сезоні! У чемпіонаті України вони відстали від "Шахтаря" лише на шість очок. Це величезне досягнення. Я бачив "Дніпро" в матчі з "Тоттенхемом", вдома вони обіграли англійців. У їх складі виступає Коноплянка, який повинен був перейти в "Ліверпуль" за 100 мільйонів крон, але в останній момент угода зірвалася", - захоплюється Сольбаккен.

Поки що в "Дніпрі" і в УЄФА ніяк не відреагували на заяви офіційних осіб "Копенгагена". !zn

Читайте також:

"Чорноморець" і "Зоря" дізналися про прихильність долі в Лізі Європи

Екс-тренер збірної України упевнений, що Коноплянці слід їхати в топ-клуб прямо зараз