UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Стяуа" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 11 грудня

Київське "Динамо" вже забезпечив собі вихід в 1/16 фіналу Ліги Європи, проте горить бажанням здобути ще одну перемогу на євроарені і гідно завершити хороший 2014 рік.

11 грудня в Бухаресті місцевий "Стяуа" прийматиме київське "Динамо" в рамках 6-го туру групового турніру Ліги Європи.

Динамівці очолюють групу J, і якщо в загальному аналізувати виступи українських команд у єврокубках, мають кращий відсоток набраних очок - навіть у порівнянні з донецьким "Шахтарем", який вийшов у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Саме цей факт змушує киян думати тільки про перемогу в майбутньому поєдинку. І це, незважаючи на те, що "Стяуа" потрібна тільки перемога.

Стяуа " - " Динамо

11 грудня, четвер, 22:00. Бухарест, стадіон "Националэ".

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1".

Орієнтовні склади команд (версія football.ua)

Стяуа: Арлаускіс, Папп, Шукала, Варела, Філіп, Бурчану, Санмартян, Перепелице, Кипчу, Тенасе , Кесеру.

Динамо: Шовковський, Данилу Сілва, Хачеріді, Драгович, Бурда, Рибалка, Ярмоленко, Беланда, Велозу, Ленс, Мбокані.

Травмовані: Янку - Гармаш, Макаренко, Селін.

Дискваліфіковані: Віда (Динамо).

Для "Стяуа" гра з "Динамо" швидше за все, стане останньою при нинішньому назва, яка закріпилася за клубом з моменту його створення в 1947 році. Славна історія, перемоги 1980-х не зупинили міністерство оборони Румунії, яка відсудила у нинішніх господарів товарний знак, домігшись заборони на використання логотипу та назви. Втім, навряд чи це має відношення до самого матчу.

Для "Динамо" румунська команда - чудовий подразник, то ж можна сказати і про румунів по відношенню до киян. На полі буде йти напружена боротьба і уболівальникам, напевно, не доведеться нудьгувати - навряд чи підопічні Гылкэ будуть вибудовувати насичену оборону. Їм-то треба забивати. "Динамо" в нинішньому сезоні чудово виглядає в контратаках.

Додамо, що після матчу зі "Стяуа" динамівці підуть у відпустку до середини січня.

Читайте також: Ребров вважає, що його футболісти не будуть задовольнятися малим

Після заключної у 2014 році перемоги в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги ("Металург" Д 3:0) Ребров заявив про те, що жалкує, що Динамо на піку готовності йде на канікули до лютого.