UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стало відомо про стан футболістів "Шахтаря", які захворіли на коронавірус

Гравці відчувають себе добре.

Директор департаменту медицини донецького "Шахтаря" Дмитро Скібінський розповів про самопочуття футболістів, які захворіли на коронавірус.

"На даний момент більшість гравців відчувають себе добре. Хвороба протікає безсимптомно, або з незначними симптомами. Кожен день медична служба моніторить стан футболістів. Ті, у кого є симптоми, отримують симптоматичне лікування згідно з протоколом Міністерства охорони здоров'я України.

Безсимптомні разом з тренером з фізпідготовки і медичною службою приступили до індивідуальних тренувань. Нових випадків на даний момент не виявлено. Наступний раунд тестування для всієї команди - 15 жовтня, а для гравців і персоналу, у яких попередньо виявили коронавірус, - 18 жовтня ", - наводить слова Скібінського прес-служба донеччан.

Нагадаємо, 4 жовтня після матчу з "Десною" воротар донецького "Шахтаря" Андрій Пятов і півзахисник Тарас Степаненко отримали позитивні результати тестів на коронавірус, а клуб пішов на самоізоляцію.

Пізніше генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив про нові випадки зараження коронавірусом в донецькому клубі. За результатами нових тестів були виявлені випадки захворювання COVID-19 серед 9 гравців і 9 співробітників "Шахтаря".

Читайте також: "Шахтар" провів тренування під час спалаху коронавірусу в клубі

Раніше повідомлялося про те, що за "Шахтар" в матчі з "Реалом" можуть зіграти гравці молодіжної команди.