UA / RU
Підтримати ZN.ua

Срна продовжив контракт з "Шахтарем"

Капітан "Шахтаря" продовжить виступати за команду.

Захисник донецького "Шахтаря" Даріо Срна підписав новий контракт з клубом. Про це повідомив сам хорват в інтерв'ю Tribuna.com, не уточнивши деталі нової угоди.

Варто відзначити, що минулий контракт 34-річного лідера "гірників" закінчувався влітку, але футболіст прийняв рішення залишитися в команді, незважаючи на відставку головного тренера Мірчі Луческу. Румунський спеціаліст, нагадаємо, залишив свою посаду через 12 років роботи з командою.

"Поки я не планую бути тренером, хочу ще грати, поки можу. Я вже говорив – хочу закінчити кар'єру в "Шахтарі". А там вже будемо говорити з клубом – що, як, коли. Я пішов на тренерські курси, тому що живу в Києві, є більше вільного часу, а завтра всяке може трапитися в житті. Все одно я залишуся у футболі – ресторан або інший бізнес відкривати не буду, це не моє", - підкреслив Срна.

Читайте також: Срна вибачився за відео на адресу "Динамо"

Нагадаємо, Даріо Срна в квітні став абсолютним рекордсменом за кількістю матчів, проведених у футболці "Шахтаря", зігравши 486-й поєдинок у футболці "гірників". Сталося це у матчі чвертьфіналу Ліги Європи проти "Браги".