UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сімферопольська "Таврія" продовжує роботу в штатному режимі

Футбольний клуб зі столиці Криму ніяк не реагує на політичну ситуацію на півострові. Футболісти продовжують тренуватися і незабаром вилетять до Туреччини, щоб там готуватися до ігор чемпіонату.

Генеральний директор сімферопольської "Таврії" Олександр Бойцан заявив, що політична ситуація, що склалася зараз в Криму, ніяк не позначилася на роботі і плани клубу.

"Від імені керівництва і всіх працівників прошу ЗМІ не використовувати бренд "Таврії" для самопіару. 1 березня після контрольного матчу відбулися загальні збори нашого клубу. Всі працівники, в тому числі і громадяни інших держав, стурбовані нинішньою ситуацією на півострові. Але керівництво Автономної республіки Крим запевнило нас, що ситуація хоч і напружена, але стабільна і спокійна", - сказано в заяві керівника.

Як повідомив Бойцан, в суботу, 1 березня головний тренер "Таврії" болгарин Микола Костовнадав футболістам і персоналу два вихідних. Також було прийнято рішення про продовження підготовки до відновленню ігор чемпіонату Прем'єр-ліги в Туреччині. Виліт в сусідню країну намічений на 5 березня.

"Особливо звертаю увагу на те, що 1 березня не було жодних спроб з боку "Таврії" покинути територію Криму. Наш клуб - не політична партія і не бере участі в політичних подіях. У цьому зв'язку вся наша команда ще звертається до всіх ЗМІ не використовувати ім'я першого чемпіона України для зміни власних рейтингів", - зазначив генеральний директор "Таврії".

Нагадаємо, що "Таврія" займає останнє місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги є одним з головних кандидатів на виліт у нижчий дивізіон. Також слід зазначити, що почесним президентом клубу є нещодавно звільнений прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов. !zn

Читайте також:

Рятувати "Таврію" від історичного вильоту з Прем'єр-ліги буде болгарин Костов

Президент ФФУ попросить МВС дозволити відновити футбольний чемпіонат

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерли" та "Волині" заявляти нових футболістів