UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шовковський оголосив про завершення кар'єри

Знаменитий воротар київського "Динамо" прийняв рішення більше не виходити на футбольне поле.

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський оголосив про завершення кар'єри.

Заява воротаря з'явилася на офіційному сайті столичного клубу:

"Все має свій початок і свій кінець. Підійшла до завершення і моя більш ніж 20-річна кар'єра гравця. Всі ці роки я був щасливий захищати кольори "Динамо". У моїй кар'єрі були як перемоги, так і поразки, як тріумфи, так і невдачі. Я був щасливий тут всі ці роки, але зараз прийняв рішення завершити кар'єру. Настав час сказати дякую клубу і вболівальникам".

41-річний Шовковський грав за "Динамо" з 1993 року. На його рахунку 426 матчів за киян у чемпіонаті України, в тому числі 8 - у цьому сезоні. У складі київського клубу воротар 14 разів ставав чемпіоном України, 11 разів перемагав у Кубку України і 6 разів завойовував Суперкубок України.

За збірну України воротар провів 92 матчі і став чвертьфіналістом чемпіонату світу 2006 року. При цьому за національну команду Шовковський припинив виступи ще в 2012-му році.

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Динамо"

Нагадаємо, вчора, 12 грудня, київське "Динамо" провело останній матч в році і зазнало поразки від донецького "Шахтаря" на "Олімпійському", а у воротах команди Сергія Реброва стояв Артур Рудько.