UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шовковський назвав головне завдання "Динамо" на наступний сезон

Тренер також відзначив складність нинішньої ситуації в країні та подякував ЗСУ.

Олександр Шовковський

Олександр Шовковський

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський підбив підсумки виступів команди та назвав головне завдання на наступний сезон.

Фахівець зробив публікацію у Facebook:

"До початку війни ніколи не міг подумати, що одного разу ми станемо учасниками матчу, який триватиме 4 години... У жахливому сні не могло наснитися, що відновлювати сили на другий тайм гравці будуть не в роздягальні, а в бункері стадіону, ховаючись від ракетних атак.

Це наша сучасна реальність… Але ми все ще живі та займаємось улюбленою справою! І я ніколи не втомлюся повторювати: те, що ми граємо у футбол – заслуга виключно наших Героїв, Захисників та Захисниць, які ціною власних життів захищають нас від ворога. Низький Вам за це уклін!

Наше завдання на наступний сезон – повернення золотих медалей до Києва. Ну а поки дивимося та вболіваємо за наших хлопців у лавах Національної та Олімпійської збірних! Зараз є Україна, яка має показати всьому світу, що ми непереможні".

У минулому розіграші УПЛ "Динамо" набрало 69 очок і посіло друге місце у турнірній таблиці. "Шахтар" набрав на два пункти більше та став чемпіоном.

Читайте також: "Динамо" та "Шахтар" зробили однакові пропозиції по лідеру "Дніпра-1" – ЗМІ

Раніше "Динамо" дізналося про потенційних суперників на старті кваліфікації Ліги чемпіонів.