UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шевченко погодився увійти в тренерський штаб збірної України - ЗМІ

Незабаром про призначення легендарного футболіста буде оголошено офіційно.

Андрій Шевченко дав згоду увійти в тренерський штаб збірної України на Євро-2016. Легендарний футболіст почне свою тренерську кар'єру одним з асистентів Михайла Фоменка.

Як стало відомо MatchDay, Шевченко отримав пропозицію від ФФУ і Фоменка почати тренерську кар'єру в збірній України і після деяких роздумів дав свою згоду. Питання запрошення Шевченка обговорювалося ФФУ і Фоменком ще під час укладення нового контракту з головним тренером збірної.

Очікується, що офіційно про входження 39-річного Шевченка в тренерський штаб збірної України оголосять найближчим часом, або ж на наступному Виконкомі ФФУ. До цього часу також стане відома доля в тренерському штабі Олександра Заварова, який може уступити місце у збірній Шевченко.

Читайте також: Григорій Суркіс заявив, що залучити Шевченка у збірну може тільки Фоменко

Нагадаємо, в 2012 році Шевченко отримував пропозицію очолити збірну України від екс-президента федерації Анатолія Конькова, але від ролі головного тренера відмовився. Нинішній глава ФФУ Андрій Павелко заявляв, що призначати Шевченка головним тренером зараз ніхто не планував.