UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шевченка відзвітує про роботу зі збірною України 23 жовтня

Наставник має намір представити свою стратегію розвитку команди на майбутнє.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко 23 жовтня проведе прес-конференцію, на якій представить звіт про виконану роботу з командою, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Найближчим часом тренерський штаб "синьо-жовтих" збирається проаналізувати виступ команди у відбірковому циклі на чемпіонат світу-2018, а також провести обробку наявної статистичної інформації, після чого буде готовий відзвітувати про свою роботу перед журналістами й уболівальниками. Захід заплановано на понеділок, 23 жовтня.

Наголошується, що на прес-конференції, крім звіту про роботу з командою, Шевченко має намір представити свою стратегію розвитку команди на майбутнє.

В 2016 році Шевченко підписав контракт за схемою 2+2. Нагадаємо, під керівництвом Шевченка збірна України вперше посіла 3-е місце у відборі до чемпіонату світу і не потрапила в стикові матчі.

У своїй групі Україна пропустила вперед команди Ісландії та Хорватії, у 10 матчах здобувши 5 перемог, програвши тричі і двічі зігравши внічию.

Раніше повідомлялося, що Шевченко залишиться головним тренером збірної України.