UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" розгромив "Динамо" в матчі за Суперкубок України

Донеччани забили три голи команді Луческу.

У середу, 22 вересня, в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" в матчі за Суперкубок України зустрічалися донецький "Шахтар" і "Динамо".

Поєдинок стартував з двох небезпечних моментів "Динамо" - спочатку Супряга потрапив в штангу, а удар Буяльського в атаці другим темпом з-під поперечини витягнув Пятов.

Далі донеччани традиційно контролювали м'яч, але не особливо наближалися до воріт і не створювали загроз. Однак відкрити рахунок все ж вдалося "гірникам - на 30-й хвилині Траоре швидше за всіх зорієнтувався у штрафному і головою переправив круглого у сітку воріт Бойка.

У другому таймі "Динамо" пішло вперед відіграватися, а "Шахтар" двічі зразково зловив команду Луческу на контратаках - Траоре замкнув простріл від Ісмаїлі після розкішної передачі Педріньо, а Патрік пробіг зі своєї половини поля і потужно увігнав в ближню дев'ятку - 3:0.

"Шахтар" - "Динамо" - 3:0

Голи: Траоре, 30, 54, Патрік, 61.

"Шахтар": Пятов, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі (Кривцов, 67), Майкон, Степаненко (Маркос Антоніо, 78), Марлос (Соломон, 67), Алан Патрік, Педріньо (Конопля, 88), Траоре (Сікан, 78).

"Динамо": Бойко, Кендзьора (Караваєв, 66), Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук (Андрієвський, 66), Циганков, Шапаренко, Буяльський, Де Піна (Вітіньо, 70), Супряга (Гармаш, 66).

Попередження: Алан Патрік, Марлон, Кривцов, Педріньо - Буяльський, Де Пена, Шапаренко, Сирота, Циганков, Забарний.

Таким чином, "Шахтар" зрівнявся з "Динамо" за кількістю завойованих Суперкубків України - у донеччан і киян тепер їх по дев'ять.

Цей трофей став першим крупним титулом у тренерській кар'єрі італійського наставника "Шахтаря" Роберто Де Дзербі.

Вже 3-го жовтня "Динамо" і "Шахтар" знову зустрінуться в рамках 10-го туру української Прем'єр-ліги.

Читайте також: Ігор Суркіс поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок України

Раніше повідомлялося про те, що ультрас влаштували безлади на матчі "Динамо" - "Олександрія".