UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" обіграв "Олександрію" у центральному матчі туру УПЛ

"Гірники" розібралися з командою Руслана Ротаня.

У третьому турі української Прем'єр-ліги донецький "Шахтар" зустрічався з "Олександрією" та здобув перемогу з рахунком 2:1.

Поєдинок проходив у Київській області на стадіоні "Лівий берег".

Обидва голи "гірники" забили у першому таймі зусиллями Сікана та Траоре, забезпечивши собі комфортну перевагу. Однак після перерви олександрійці почали створювати проблеми донеччанам і навіть скоротили відставання у рахунку на 60-й хвилині, коли Скорко замкнув подачу з флангу ударом головою.

У доданий час шанс зрівняти рахунок упустив Смирний – ворота після його удару головою врятував Різник.

За "Шахтар" перший матч після повернення до клубу провів захисник Дмитро Чигринський. Ветеран був замінений у середині другого тайму.

"Шахтар" – "Олександрія" – 2:1

Голи: Сікан, 7, Траоре, 31 – Скорко, 60

"Шахтар": Різник, Гочолеішвілі, Чигринський (Козик, 74), Матвієнко, Топалов, Очеретько, Назарина, Криськів (Кастілло, 89), Зубков (Невертон, 82), Траоре (Келсі, 46), Сікан (В'юнник, 4)

"Олександрія": Шевченко, Копина (Мартинюк, 81), Бабогло, Логінов, Смирний, Калюжний (Скорко, 46), Ващенко (Погорілий, 81), Плакса (Ковалець, 62), Калітвінцев, Кулаков, Шулянський (Джевані, 72)

Попередження: В'юник, Матвієнко – Копина, Скорко, Калітвінцев, Мартинюк

Відеоогляд матчу

"Шахтар" здобув другу перемогу в трьох турах за одного нічийного результату і тепер має в активі сім очок. "Олександрія" відстає від "гірників" на один пункт.

Читайте також: Колишній наставник "Шахтаря" закликав клуби не продавати футболістів в Росію

Раніше повідомлялося про те, що воротар "Шахтаря" Трубін перейшов до португальського клубу.