UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" – "Лейпциг": де і коли дивитись матч групового етапу Ліги чемпіонів

Донеччани проведуть вирішальний поєдинок у групі.

2 листопада донецький "Шахтар" прийматиме у Варшаві німецький "Лейпциг" у рамках шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

На ZN.UA буде доступна онлайн-трансляція матчу "Шахтар" – "Лейпциг".

Поєдинок заключного туру групи F розпочнеться о 19:45 за Києвом. У прямому ефірі гру можна буде переглянути в Україні за підпискою на медіасервісі MEGOGO та платформі Volia TV.

Команди зустрічалися у першому турі групи і тоді "гірники" сенсаційно розгромили суперника в гостях із рахунком 4:1. Потім підопічні Ігора Йовічевіча поступилися "Реалу" та оформили три нічийні результати – з тими ж мадридцями та двічі з "Селтіком".

"Шахтар" за собою веде Михайло Мудрик – український вінгер став відкриттям сезону та забив уже три голи у поточному сезоні ЛЧ. З кадрових проблем варто відзначити відсутність Мар'яна Шведа, який наразі не відновився після травми. Пошкодження є і в Олександра Зубкова, але він потрапив до заявки на гру.

Розгром від "Шахтаря" спричинив відставку наставника "Лейпцига" Доменіко Тедеско, а його місце посів Марко Розе, який зумів реанімувати колектив.

"Лейпциг" програв "Реалу", а потім двічі переміг "Селтік" і минулого туру взяв реванш у мадридців. У підсумку у німців на три очки більше, ніж у "Шахтаря", тож команду влаштує навіть нічия, щоб вийти у плей-офф ЛЧ. "Гірники" мають перемагати, а в протилежному випадку українці вирушать до плей-офф Ліги Європи.

"Шахтар" – "Лейпциг"

Ліга чемпіонів, група F

Середа, 2 листопада, Варшава, стадіон Війська Польського, 19:45

Арбітр: Майкл Олівер (Англія)

Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Орієнтовні склади команд:

"Шахтар": Трубін, Михайліченко, Матвієнко, Бондар, Тейлор, Степаненко, Судаков, Бондаренко, Петряк, Мудрик, Траоре

"Лейпциг": Бласвіх, Раум, Гвардіол, Орбан, Сімакан, Хайдара, Шлагер, Форсберг, Нкунку, Собослаї, Вернер

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Читайте також: Український голкіпер лідирує у Лізі чемпіонів за кількістю відбитих ударів

Раніше букмекери зробили прогноз на вирішальний матч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів.