UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шахтар переміг данський Нордшелланд

У рамках чвертьфіналу турніру Copa del Sol, який проходить в Іспанії, донецький «Шахтар» переміг клуб «Нордшелланд» з Данії.

Оскільки суперник для донеччан був досить простий, то і складнощів у підопічних Мірчі Луческу не виникло. Рахунок був відкритий у середині першого тайму: Рац навісив зі свого флангу, а Мхітарян замкнув цей крос точним ударом головою.

Луческу провів у перерві кілька замін, і Тейшейра, що вийшов, по-бразильськи розпорядився подачею Срни, п'ятою переправивши м'яч у ворота. Ближче до кінцівки довів рахунок до розгромного Дмитро Чигринський.

Один гол данці, правда, відіграли. Розслабившись, захист Гірників дозволив Нільсену вийти на побачення з Пятовим і переграти українського голкіпера.

«Шахтар» (Донецьк, Україна) - «Нордшелланд» (Фарум, Данія) 3:1

Голи: Мхітарян 27, Тейшейра 51, Чигринський 79 - Нільсен 85.

Шахтар: П'ятов, Рац, Чигринський, Ракицький, Хюбшман (Степаненко, 63), Жадсон (Тейшейра, 46), Вілліан (Едуардо, 46), Коста (Морено, 69), Срна, Мхітарян, Адріано (Віценець, 63)

Нордшелланд: Хансен, Кільдентофт (Гендель, 65), Аду, Стокхольм (Крістенсен, 61), Міккельсен (Аяноглу 71), Ов'єдо, Нордстранд (Грансков, 69), Паркхерст, Гюткьяр (Нільсен, 74), Лаудруп, Йенсен.

За матеріалами football.ua