UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" відмовився відпускати втікача Косту в "Мілан" - італійці недоплатили 10 мільйонів

Дуглас Коста втік з розташування донецької команди і навряд чи коли-небудь погодиться грати в оранжево-чорній футболці. Тим не менш, у Донецьку продовжують боротися за вирішення ситуації.

Італійський "Мілан" не зміг домовитися з "Шахтарем" про купівлю півзахисника Дугласа Кости, який нещодавно разом з п'ятьма партнерами самовільно покинув розташування свого клубу.

Як повідомляє Corriere dello Sport, "россонері" запропонували за 23-річного бразильця 15 мільйонів євро, проте гірники за нього просять не менше 26 мільйонів. Міланці ж не погодилися платити суму більше запропонованої і відмовилися від трансферу гравця.

Додамо, що Дуглас Коста перейшов у "Шахтар" в 2010 році з бразильського "Греміу" за 6 мільйонів євро.

Нагадаємо, 19 липня бразильцы Алекс Тейшейра, Фред, Дентіньо, Дуглас Коста та Ісмаїлі, а також аргентинець Факундо Феррейра покинули готель, в якому розмістилися донеччани і в підсумку не повернулися з командою в Україну, пропустивши матч за Суперкубок-2014 проти "Динамо" (2:0).

Головний тренер "гірників" Мірча Луческу звинуватив у ситуації, що склалася, агента Кіа Джурабчіана, який по суті і намовив бразильців до втечі. Судячи з усього, футболісти не будуть повертатися в Україну, а постараються отримати дозвіл на роботу в європейських клубах. А їхні менеджери, швидше за все, будуть домагатися, щоб їхнім підопічним надали статус вільних агентів.

Додамо, що 27 липня у Львові "Шахтар" зіграє перший матч чемпіонату Прем'єр-ліги проти запорізького "Металурга". !zn

Читайте також:

Аргентинським втікачам "Металіста" дали два дні на повернення: інакше - санкції

Автор двох європейських перемог "Мілана" назвав причини невдач збірної Італії на ЧС

Тренер "Мілана" дізнався про своє звільнення через електронну пошту