UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 3 жовтня

У Харкові відбудеться головне українське дербі.

Сьогодні, 3 жовтня, в рамках 14-го туру української Прем'єр-ліги на ОСК "Металіст" в Харкові зустрінуться донецький "Шахтар" і київське "Динамо".

Парадокс, але в останніх трьох поєдинках "Динамо", незважаючи на втрати очок в інших іграх, святкувало успіх у протистоянні з "гірниками". У донеччан на внутрішній арені інших проблем немає - відрив від столичного клубу становить п'ять очок, а домашня перемога в майбутній грі значно підвищить шанси "Шахтаря" на чемпіонство.

Кияни, у свою чергу, в минулому турі сенсаційно поступилися на своєму полі "Львову" (0:1), та й критика тренерського штабу Хацкевича не затихає.

Що стосується кадрових проблем, то у динамівців їх значно більше. Дискваліфікований лідер захисту Тамаш Кадар, а на вістрі атаки доводиться грати вінгеру Беньяміну Вербичу. У донеччан в обойму повернувся Тайсон. Крім того, Марлос з Тарасом Степаненком мають шанси з'явитися на полі.

Букмекери вважають фаворитом "Шахтар". На перемогу "гірників" пропонується коефіцієнт 1,73. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,70. На перемогу "Динамо" можна поставити з коефіцієнтом 4,90.

"Шахтар" - "Динамо"

Субота, 3 листопада, Харків, ОСК "Металіст", 17:00

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)

Трансляція: "Футбол 2".

ZN.UA проведе текстову трансляцію поєдинку.

Орієнтовні склади команд:

"Шахтар": П'ятов, Матвієнко, Кривцов, Ракицький, Ізмаїлі, Степаненко, Майкон, Нем, Тотовицький, Тайсон, Мораєс

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Шабанов, Бурда, Миколенко, Шепелєв, Гармаш, Буяльський, Сідклей, Циганков, Вербич

Прогноз ZN.UA - 1:1.

"Шахтар" - "Динамо": онлайн-трансляція матчу.