UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" - "Брага": анонс, де дивитися матч 14 квітня

"Гірники" проведуть поєдинок проти "Браги".

Сьогодні, 14 квітня, донецький "Шахтар" проведе другий матч 1/4 фіналу Ліги Європи проти "Браги". Донеччани здобули перемогу в Португалії і підходять до повторного поєдинку в статусі фаворитів.

"Шахтар" у першому матчі зіграв обережно і реалізував свої моменти, а завдяки рахунку 2:1 португальці пройдуть "гірників" без додаткового часу лише у випадку перемоги в два м'ячі, або в один, але забивши більше двох голів.

При цьому малоймовірно, що "Шахтар" дозволить супернику домінувати і боротися за позитивний результат, враховуючи великі кадрові втрати португальців: у Львові не зіграють відразу кілька лідерів - Алан, Фонте, Баяну і Педру Сантуш. Головна втрата "Шахтаря" Ярослав Ракицький, якого в центрі захисту повинен замінити Ордець.

Варто відзначити, що востаннє "гірники" виходили у півфінал Ліги Європи в сезоні 2008/09, коли стали володарями Кубка УЄФА.

"Шахтар" - "Брага"

Четвер, 14 квітня, Львів, "Арена Львів", 22:05

Пряма трансляція на телеканалах "Футбол 1" і "Україна".

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ордець, Ізмаїлі, Степаненко, Малишев, Марлос, Коваленко, Тайсон, Феррейра.

"Брага": Матеус, Гойяно, Болі, Аргус, Джаван, Мауро, Філіпе Аугусто, Жозуе, Рафа Сілва, Вілсон Едуарду, Стоільковіч.

Арбітр - Павєл Краловець (Чехія)

Нагадаємо, букмекери не сумніваються, що "Шахтар" вийде в півфінал Ліги Європи. Коефіцієнт на підсумковий успіх "Шахтаря" - 1,08, тоді як на прохід "Браги" - 7,00.