UA / RU
Підтримати ZN.ua

Серена Вільямс пропустить залишок сезону

Найсильніша тенісистка планети не зіграє на підсумковому турнірі WTA.

Перша ракетка світу Серена Вільямс оголосила про те, що пропустить залишок сезону. Американська тенісистка знялася з турніру в Пекіні, а також не зіграє на Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі. 34-річна Вільямс планує в цей час поправити своє здоров'я.

"Не секрет, що більшу частину сезону я грала з травмами: ліктя, коліна, а в заключні моменти відомого матчу в Нью-Йорку - серця. Я завжди борюся з усіх сил і хочу продовжувати робити це як можна довше. Тому я відмовляюся від участі в турнірах в Пекіні і Сінгапурі, щоб як слід поправити здоров'я і отримати час на відновлення", - сказала Вільямс.

У цьому році американка зіграє тільки в показових матчах: "Це дуже важке рішення, прийняте в кінцевому рахунку з любові до гри. Я планую відновити тренування і прийняти участь у показових матчах пізніше в цьому році. І коли це станеться, я буду повністю сконцентрована на своїх завданнях для того, щоб продовжити свою подорож в цьому чудовому спорті".

Читайте також: Серена Вільямс виграла Відкритий чемпіонат Франції

Нагадаємо, Вільямс виграла три з чотирьох турнірів "Великого шолома" цього сезону, а на US Open дійшла до півфіналу. Американка гарантувала собі звання першої ракетки світу за підсумками року.