UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ще один футболіст основного складу "Динамо" виявився непотрібним Блохіну

Хорватський півзахисник Огнен Вукоєвич після п'яти років перебування в Україні повертається на батьківщину.

Хорват Огнєн Вукоєвич, який після повернення до Києва з московського "Спартака" так і не зумів переконати головного тренера "Динамо" у своїй профпридатності, продовжить кар'єру у Хорватії.

Його новим клубом, за інформацією хорватських ЗМІ, стане загребське "Динамо", яке в нинішньому сезоні виступає у Лізі Чемпіонів.

Увечері 6 серпня київське і загребське "Динамо" узгодили деталі переходу 29-річного півзахисника. Щоправда, на яких умовах трансфер відбудеться, поки не відомо.

Нагадаємо, Вукоєвич тільки влітку повернувся з оренди у московському "Спартаку", а Ігор Суркіс дав ясно зрозуміти, що хорват залишиться у Києві, як мінімум, до зими, однак у нинішньому сезоні Огнєн лише раз потрапив у заявку "Динамо" і явно не користується довірою Олега Блохіна, виступаючи в основному в матчах Об'єднаного турніру.

Раніше Вукоєвич не раз заявляв, що хоче знову одягти футболку головного клубу своєї країни.

Таким чином, Вукоєвич може стати п'ятим футболістом основного складу "Динамо", які перейшли у різні клуби на правах оренди. Раніше, зазначимо, у французький "Евіан" відправився аргентинський півзахисник Факундо Бертольо, нападник Адмір Мехмеді - у німецький "Фрайбург", його колега з нападу Артем Кравець був орендований київським "Арсеналом", а бразильський атакуючий півзахисник Раффаель - "Боруссією" з Менхегладбаха. !zn

Читайте також:

Євген Хачеріді отримав офіційне запрошення перейти у "Шахтар"

Легенда "Динамо" 70-х Стефан Решко знає, які українські команди "вбивають" і захищають

Перспективна молодь знову не переконала Блохіна - трьох футболістів відправили в "Говерлу"