UA / RU
Підтримати ZN.ua

Щаслива для українців "Львів-Арена" прийме два матчі збірної в 2013 році

Львівський стадіон, на якому проводилися матчі Євро-2012, готовий проявити свою гостинність і по відношенню до української збірної.

Збірна України в 2013 році проведе в Львові два офіційні матчі, повідомляє "Львівська газета".

Федерація футболу України прийняла рішення провести на "Арені-Львів" відбірковий турнір ЧС-2014. Отже, на стадіоні, який став дійшло щасливим для українців, команда Михайла Фоменка зіграє проти Сан-Марино (6 вересня) і Англії (10 вересня).

Газета зазначає, що спочатку розглядався варіант проведення у Львові матчу з поляками 10 жовтня. Проте зважаючи на географічну близькість було вирішено відмовитися від цієї ідеї, оскільки суперники могли б отримати тут значну підтримку вболівальників.

У той же час, поки що невідомо, де збірна України прийматиме у контрольному матчі Ізраїль. Цей поєдинок запланований на 14 серпня. Зазначається, що ця гра може також відбутися у Львові.

Нагадаємо, що найближчий матч підопічні Михайла Фоменка проведуть 2 червня в Києві на НСК "Олімпійський" проти Камеруну. Поєдинок буде носити статус тренувального перед грою українців у рамках відбору до ЧС-2014 з Чорногорією.

На сьогоднішній день українці займають у групі Н третє місце, відстаючи від англійців на чотири, а від чорногорців на шість очок, але при цьому маючи гру в запасі. !zn

Читайте також:

Україна показала найбільший прогрес серед провідних збірних у рейтингу ФІФА

Україна з другої спроби обігрує Молдову

Команда Фоменко видає чудовий матч і впевнено перемагає Польщі у Варшаві

"Карпати" очолить колишній тренер збірної Югославії