UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сачко зізнався, що пропущений на останній секунді гол буде пам'ятати все життя

Головний тренер "Ворскли" після домашньої перемоги, яка не вивела полтавчан до наступного раунду, назвав підсумковий результат матчу трагедією.

Василь Сачко прокоментував підсумок матчу-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги Європи, в якому "Ворсклі" вдалося виграти, але не вдалося зберегти свої ворота сухими (3:1). Гол, забитий "Жиліною" буквально на останній секунді матчу, вивів до наступного раунду саме словаків (3:3 за сумою двох зустрічей).

"Важко щось коментувати, коли хлопці майже здійснили подвиг, а в кінці нас так жорстко покарали. Ті моменти, які прощаються в чемпіонаті України, в Європі не прощаються. Пропустили прикрий гол, який я буду пам'ятати все життя. Але хлопців мені дорікнути немає в чому. Вони старалися, віддавалися, дуже шкода, що так сталося. Всі, звичайно, засмучені, це трагедія для нас. Здавалося, витягнути таку гру... Ті моменти, які створювалися при рахунку 3:0, ми, звичайно, зобов'язані були реалізовувати. Але позначилася втома. У будь-якому випадку команда довела, що хоче і може. Ми своє слово, що "Жиліні" легко не буде, стримали", - сказав Сачко після гри.

У зовсім іншому настрої перебував після матчу "Зорі" і "Шарлеруа" (3:0 і 5:0 за сумою двох зустрічей) головний тренер луганчан Юрій Вернидуб. "Всі ми разом стримали своє слово, кажучи про те, що постараємося показати гарний футбол. У першому таймі, можливо, не вистачало агресії, моментів було менше. Десь ми просто поспішали, не змогли їх реалізувати, - підкреслив Вернидуб, - Перші 10 хвилин другого тайму хлопці вирішили тримати рахунок, позначалося переживання, але потім взяли себе в руки, зіграли здорово, забили. Спасибі нашому Желько Любеновичу, який забив красивий гол і віддав хорошу передачу, реалізував пенальті. Третій гол - це вже був кураж. У перерві ми поговорили з хлопцями. Трохи підвищили голос. Потрібно було і "пряник дати" і "батіг покласти". У другому таймі була вже зовсім інша гра".

Нагадаємо, жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи відбудеться сьогодні, 7 серпня.