UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ротань грає за "Дніпро" безкоштовно

Півзахисник сподівається, що дніпровський клуб повернеться на високий рівень.

Руслан Ротань заявив, що на даний момент грає за "Дніпро" безкоштовно, але не знає, чи буде закінчувати кар'єру в Дніпрі.

"Чи збираюся завершити кар'єру в "Дніпрі"? Ви знаєте, які для "Дніпра" настали часи, і відповідати, поклавши руку на серце, що збираюся... Краще такими словами не розкидатися. "Дніпро" - моя рідна команда. Я віддав їй багато років, сили і здоров'я. Від того, що відбувається, моє серце болить і плаче. Але треба терпіти! Були у "Дніпра" хороші часи, тепер настали погані. Важко, але нічого страшного. Через все в житті треба пройти. Нікому легко не буває.

Я мрію, щоб ми повернулися на високий рівень. Якщо з економікою в Україні все буде добре, думаю, кращі часи настануть і для "Дніпра". З цією надією я живу. А просити президента, щоб він від нас не відвертався, напевно, неправильно. Йому важко. Чим може, тим допомагає команді", - сказав Ротань в інтерв'ю журналу "Футбол".

"Я розумію, що у "Дніпра" борги величезні. Просто "Дніпро" - не порожній звук для мене. Якщо треба пограти якийсь час безкоштовно, я пограю, що зараз і роблю. Я сподіваюся, що на дніпровській вулиці все буде добре", - також зазначив півзахисник.

Читайте також: Ротань встановив рекорд за кількістю матчів за "Дніпро"

Нагадаємо, Ротань виступає за "Дніпро" з 2008 року. Влітку півзахисник міг опинитися в одному з іноземних клубів, але в підсумку повернувся у "Дніпро", підписавши з клубом новий контракт.