UA / RU
Підтримати ZN.ua

Роналду повторив рекорд Мессі у Лізі чемпіонів

Обидва футболіста тепер мають однакову кількість хет-триків.

Кріштіано Роналду повторив досягнення Ліонеля Мессі у Лізі чемпіонів. Португальцю вдалося зробити це в переможному чвертьфінальному матчі проти "Вольфсбурга", який завершився з рахунком 3:0.

Роналду забив у цьому матчі всі три голи і зрівнявся з Мессі за кількістю хет-триків у Лізі чемпіонів. Обом гравцям вдалося зробити хет-трик у головному клубному турнірі Європи по п'ять разів в кар'єрі. Тепер Роналду і Мессі ділять перше місце за цим показником в історії турніру.

"Це не найкраща моя гра, незважаючи на хет-трик. У мене були набагато більш вражаючі виступи. Люди знають, що я завжди викладаюся на полі по максимуму. Статистика не бреше. Збрешу, якщо скажу, що не радий збільшити свій рахунок забитим м'ячам, але головне - це перемога команди. Прагнення забивати закладено у мене в ДНК", - зазначив Роналду після гри.

У нинішньому розіграші Ліги чемпіонів Роналду провів десять матчів, в яких відзначився 16 голами. В активі Мессі 6 забитих м'ячів у шести зустрічах.

Нагадаємо, "Реал" вже пробився в півфінал Ліги чемпіонів, а "Барселона" матч проти "Атлетіко" проведе сьогодні, 13 квітня.