UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ребров вивів "Ференцварош" в групу Ліги чемпіонів вперше за 25 років

Угорський клуб зіграє в найпрестижнішому клубному турнірі.

29 вересня "Ференцварош" під керівництвом українського наставника Сергія Реброва вдома зіграв внічию з "Мольде" (0:0) в матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Таким чином, клуб Сергія Реброва вийшов в груповий етап турніру за рахунок голів, забитих у виїзній зустрічі (3:3). Повний матч в складі "Ференцвароша" відіграли Олександр Зубков і Ігор Харатін.

Відзначимо, що угорський клуб зіграє в групі ЛЧ вперше з сезону 1995/96.

До "Мольде" підопічні Реброва в відборі ЛЧ пройшли "Юргорден" (2:0), "Селтік" (2:1) і загребське "Динамо" (2:1).

"Ми доставили радість Угорщині, для нас гордість представляти країну в ЛЧ. Це для нас інший рівень, в цьому турнірі багато команд, бюджет яких у десятки разів більше нашого. Я хотів би зіграти з" Динамо "в групі. Нам потрібно підійти серйозно до турніру, адже ми представляємо в ЛЧ країну. Якщо хтось недооцінить нас - на них чекатиме сюрприз ", - наводить слова Реброва прес-служба "Ференцвароша".

Нагадаємо, Ребров почав тренерську кар'єру в "Динамо", очолюючи київський клуб з 2014 по 2017 рік і виграв з командою два чемпіонства.

З літа 2018 го року 46-річний фахівець працює в угорському клубі "Ференцварош". Ребров зі своїм клубом двічі став чемпіоном Угорщини. Контракт українського наставника розрахований ще на три роки.

Раніше повідомлялося про те, що українець Ребров визнаний тренером року в Угорщині.