UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ребров шкодує, що "Динамо" на піку готовності йде на канікули до лютого

Для киян змагання в українській Прем'єр-лізі в 2014 році вже завершено. 11 грудня динамівці зіграють матч у Лізі Європи, а потім відправляться у відпустку.

Перемогою над донецьким "Металургом" 3:0 київське "Динамо" завершило 2014 рік в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Поєдинок відбувся в рамках відкладеного 10-го туру, і тепер наступного разу команда вийде на поле лише в кінці лютого 2015-го.

Головний тренер киян Сергій Ребров шкодує, що осіння частина чемпіонату завершилася саме в той момент, коли його підопічні набрали хороший хід і відмінно сприймають його вимоги.

"Тепер хлопцям важливо добре відпочити. Мабуть, у цій ситуації ми шкодуємо, що закінчився перший круг саме зараз. Адже те, як хлопці працюють, отримують задоволення від футболу... Сподіваюся, на друге коло у них збережеться той же настрій", - цитує Реброва football.ua.

Нагадаємо, що "Динамо" йде на зимову перерву на першому місці в турнірній таблиці з 5-очковою перевагою над "Шахтарем". На сьогоднішній день кияни випереджають "Дніпро" на 8 залікових пунктів, однак у дніпрян є одна гра в запасі.

Також слід додати, що за плечима динамівців - серія з 16 матчів без поразок у першості Прем'єр-ліги.

Читайте також: Буряк радить Реброву і його "Динамо" грати з двома нападниками

Після вдалого поєдинку 5-го туру Ліги Європи президент "Динамо" Ігор Суркіс підкреслив важливість того, щоб Динамо завершило 2014 рік на мажорній ноті. Динамівський бос мав на увазі перемогу в квартеті J групового турніру єврокубка.