UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ребров приїхав в Ізраїль за перемогою, головний тренер "Маккабі" хоче нав'язати боротьбу "Динамо"

Головні тренери команд дали прес-конференцію перед майбутнім поєдинком.

У вівторок, 29 вересня, київське "Динамо" проведе матч на виїзді проти "Маккабі" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

За словами Сергія Реброва, у нинішнього суперника не такий глибокий склад, як у "Порту", тому результат повинен бути краще: "Чи можемо ми змінювати тактику по ходу зустрічі? Ми це демонстрували ще в минулому сезоні. Я говорив так про "Порту", тому що у них на лавці сидять такі футболісти, що кого ні заміни, - нічого не зміниться. Напевно, у "Маккабі" такої лавки немає. Є кістяк команди, причому серйозний. Але я бачив не так багато запасних футболістів. У деяких іграх була ротація".

"Складно говорити, як "Маккабі" може змінюватися. Роблячи висновок з тих матчів, що я бачив, це організована команда з сильною лінією атаки. Ми це показали своїм хлопцям і розібрали. Дуже важливо не дозволяти цьому супернику проводити швидкі контратаки".

"Ми проаналізували багато матчів "Маккабі", показували хлопцям і хороші сторони суперника і ті, якими можна скористатися. У будь-якій грі потрібно вдиратися в штрафну площу, інакше як забити м'яч? Звичайно, потрібно вдиратися, і "Челсі" це продемонстрував".

"Чи влаштує нас нічия? Дивлячись, як буде складатися гра. В матчі з "Порту" ми всі розраховували на перемогу, але пропустили м'яч за 10 хвилин до кінця і вже були раді нічиєї. Ніхто не знає, що буде завтра. Заради перемоги ми віддамо всі сили. Ми сюди приїхали, щоб постаратися виграти".

Наставник "Маккабі" Славіша Йоканович впевнений у своїх підопічних, яких налаштовує на наполегливу боротьбу: "Чекаю, що ми зможемо нав'язати Києву боротьбу. Треба вірити в себе. Чи буде нічия хорошим результатом? Залежить від того, як буде складатися гра. Статися може все що завгодно, ми повинні бути до цього готові".

"Перемога в чемпіонаті припала до двору, змогли підняти віру в свої сили після першого туру. У Лізі чемпіонів не має значення, є у складі той чи інший гравець чи ні, тут важлива вся команда. Постараємося показати свій максимум".

Зазначимо, що букмекери вважають фаворитом майбутньої зустрічі "Динамо", прогнозуючи мінімальну перемогу киян.