UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ребров після перемоги над "Шахтарем" заступився за Луческу

Головний тренер "Динамо" вважає, що найчастіше його колеги змушені тримати багато всередині, тому їх коментарі виходять короткими і одноманітними.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після перемоги над "Шахтарем" у матчі 8-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги (1:0) заступився за свого колегу Мірчу Луческу, який на післяматчевій прес-конференції не став аналізувати гру, а підняв по суті лише тему суддівства.

За словами Реброва, найчастіше тренери змушені тримати емоції всередині себе, тому їх коментарі і виходять короткими і одноманітними.

Читайте також: Ребров заробляє в шість разів менше Луческу

"Повірте мені, у тренера після поразки в такому дербі ніколи не буде гарного настрою. Так само було і в мене після програного матчу за Суперкубок. Я працював з багатьма спеціалістами, і знаю, що вони часто тримають все в собі. Нічого страшного в цьому не бачу", - зазначив Ребров на прес-конференції після виграного "класіко".

Нагадаємо, що Мірча Луческу звинуватив суддю Юрія Можаровського в тому, що він по суті зламав гру його команди після того, як видалив В'ячеслава Шевчука на 62-й хвилині за другу жовту картку. За словами Луческу, динамівці часто симулювали порушення і провокували його підопічних.

Через 9 хвилин після видалення динамівець Домагой Віда забив гол, який став у підсумку переможним для його команди.

Раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс порадив Луческу шукати причини поразки у своїй команді, а не суддів. !zn