UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ребров не вважає, що для чемпіонства "Динамо" зобов'язане обіграти "Шахтар"

Наставник "Динамо" відповів на слова головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що "Динамо" не заслуговує на чемпіонство, якщо не зможе обіграти "Шахтар" у 24-му турі української Прем'єр-ліги. Сергій Ребров упевнений, що заява його колеги образила інших учасників чемпіонату.

"Доля того чи іншого місця в чемпіонаті України вирішується не в одній грі. Ми прекрасно розуміємо, наскільки для нас важлива гра з "Шахтарем", але вислів Мірчі Луческу, перш за все, прикрий для всіх інших команд, що беруть участь в чемпіонаті України. Виходить, першість треба проводити серед двох команд?.

Звичайно, для нас гра з "Шахтарем" - це дербі, серйозне протистояння з року в рік. Впевнений, що ми належно підготуємося до майбутнього поєдинку і віддамо всі сили. Але суть національного чемпіонату як раз в тому, що цей турнір проводиться для всієї країни, для всіх команд! І коли ми говоримо про таку першість, то доля чемпіонства не може вирішитися в якомусь очному протистоянні двох окремо взятих команд.

Подібні висловлювання з боку представників команди суперника можуть послужити лише додатковою мотивацією для наших гравців. Втім, навряд чи можна в даному випадку ще більше збільшити нашу мотивацію - вона і так зашкалює", - підкреслив Ребров.

Дербі за участю "Динамо" і "Шахтаря" пройде в Запоріжжі 30 квітня. Після 21-го туру кияни випереджають донеччан у турнірній таблиці Прем'єр-ліги на п'ять очок.