UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Реал" забрав із "Баварії" новоспеченого чемпіона світу

Тоні Кроос, багато в чому завдяки якому у Бразилії збірна Німеччини не залишила жодних шансів своїм опонентам, продовжить кар'єру в кращому клубі Європи.

Півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос підписав контракт із мадридським "Реалом". Договір 24-річного футболіста з "Королівським клубом" розраховано на 6 років.

Також повідомляють, що "Реал" заплатить за півзахисника "Баварії" 30 мільйонів євро.

Інформація про зацікавленість мадридців в одному з найперспективніших футболістів світу з'явилася ще під час проведення чемпіонату світу у Бразилії, а чудова гра Крооса на мундіалю лише додала впевненості "Реалу" в тому, що цей гравець потрібен команді.

Додамо, що на рахунку Крооса на світовому форумі - 4 передачі у 7 матчах, також він двічі розписався у воротах збірної Бразилії під час пам'ятного для бразильців розгрому 1:7.

Постійним гравцем основи "Баварії" новоспечений чемпіон світу вважається з 2010 року - відтоді, коли він у 20-річному віці дебютував за "Бундестім" на чемпіонаті світу у ПАР, завоювавши бронзові нагороди. Необхідно додати, що з "Баварією" Кроос тричі перемагав у чемпіонаті Бундесліги, а також виграв Лігу Чемпіонів-2012/13.

Відзначимо, що раніше повідомляли про те, що "Реал" має намір підписати контракти з колумбійським атакуючим півзахисником Джеймсом Родрігесом і воротарем збірної Коста-Ріки Кейлором Навас. !zn

Читайте також:

Роблячи заміну, наставник Німеччини був упевнений, що молодий Гетце принесе перемогу його команди

Найкращий бомбардир у історії ЧС німець Клозе розповів про рецепт перемоги над Бразилією