UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Реал" у вольовому стилі обіграв "Манчестер Сіті" та пробився до фіналу Ліги чемпіонів

Мадридці зробили неймовірний камбек.

У середу, 4 травня, в Мадриді зустрічалися "Реал" та англійський "Манчестер Сіті" в рамках матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Перший поєдинок команд в Англії завершився перемогою господарів з рахунком 4:3, тож "городяни" виходили на поле з перевагою в один гол.

У першому таймі обидві команди створили декілька небезпечних моментів, але до взяття воріт справа не дійшла.

Перший гол у матчі було забито лише на 73-й хвилині. Бернарду Сілва скинув м'яч на Мареза, а вінгер "Ман Сіті" завдав ідеального удару без шансів для Куртуа.

Здавалося, що англійці не втратять перемогу, але потім героєм для "Реала" став Родріго. Бразилець шокував суперника, забивши два голи на 90-й та 91-й хвилинах, завдяки чому матч перейшов до овертаймів.

На початку першого додаткового тайму Бензема заробив пенальті та сам реалізував 11-метровий. Рахунок 3:1 іспанська команда зуміла утримати до фінального свистка та пробитися до фіналу турніру.

Варто зазначити, що у другому таймі на заміну у складі "Ман Сіті" вийшов українець Олександр Зінченко. При цьому фіналістом ЛЧ у складі "Реалу" став український воротар Андрій Лунін.

"Реал" - "Манчестер Сіті" - 3:1 (перший матч - 3:4)

Голи: Родріго, 90, 90+1, Бензема, 95 (з пенальті) - Марез, 73

Фінал Ліги чемпіонів-2021/22 пройде 28 травня у Парижі на "Стад де Франс". Першим півфіналістом турніру став "Ліверпуль", який пройшов "Вільярреал" (2:0, 3:2).

Чинним переможцем Ліги чемпіонів є "Челсі", який у фіналі в Порту обіграв "Манчестер Сіті" (1:0).

Читайте також: "Шахтар" отримав пряму путівку до групового етапу Ліги чемпіонів

Раніше повідомлялося про те, що УЄФА усунув російські клуби та збірні від усіх турнірів на наступний сезон.