UA / RU
Підтримати ZN.ua

ПСЖ - "Баварія": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів

Командам залишилося зробити останній крок до завоювання титулу.

23 серпня у фіналі Ліги чемпіонів зустрінуться паризький "Парі Сен-Жермен" і мюнхенська "Баварія". Матч пройде в Лісабоні.

Нинішній розіграш Ліги чемпіонів через пандемію коронавірусної інфекції було припинено в середині березня і відновлено в серпні.

Всі чвертьфінали та півфінали проходили у форматі фінального турніру за принципом плей-офф, в результаті чого кожен поєдинок ставав міні-фіналом.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу ПСЖ - Баварія.

Всі вісім попередніх зустрічей ПСЖ і "Баварії" відбулися на груповому етапі Ліги чемпіонів - п'ять перемог в активі французів, а ще три - на рахунку німців. Минулий матч відбувся в кінці 2017 року і завершився перемогою мюнхенців - 3:1.

На шляху до фіналу парижани зайняли перше місце в групі A, а в плей-офф перемогли "Боруссію" (1:2, 2:0), "Аталанту" (2:1) і "РБ Лейпциг" (3:0). Чемпіон Франції може виграти Лігу чемпіонів вперше. Також для ПСЖ це перший фінал турніру в історії.

У "Баварії" картина інша. Це один з найіменитіших учасників ЛЧ. Мюнхенці п'ять разів вигравали турнір і п'ять разів грали у фіналі.

На шляху до вирішального матчу підопічні Ханса-Дітера Фліка виграли групу B, а потім розгромили всіх своїх суперників - "Челсі" (3:0, 4:1), "Барселону" (8:2) і "Ліон" (3:0 ). Також у своїй оптимальній формі перебуває найкращий бомбардир поточного розіграшу ЛЧ Роберт Левандовськи - в активі поляка вже 15 забитих м'ячів.

ПСЖ - "Баварія"

Неділя, 23 серпня, Лісабон, стадіон "Ештадіу да Луш", 22:00

Арбітр: Даніеле Орсато (Іспанія)

Трансляція: "Футбол 1".

Букмекери зробили прогноз на фінальний матч Ліги чемпіонів ПСЖ - "Баварія".

Орієнтовні склади:

ПСЖ: Ріко, Керер, Тьяго Сілва, Кімпембе, Бернат, Верратті, Маркіньос, Еррера, Ді Марія, Неймар, Мбаппе.

"Баварія": Нойєр, Кімміх, Боатенг, Алаба, Девіс, Горєцка, Тьяго, Перішич, Мюллер, Гнабрі, Левандовськи.

Прогноз ZN.UA - 1:2.

Раніше повідомлялося про те, що "Севілья" в шостий раз у своїй історії виграла Лігу Європи.