UA / RU
Підтримати ZN.ua

Промоутер Джошуа не вірить у проведення реваншу з Усиком у Києві

Поєдинок в Україні може бути невигідним у фінансовому плані.

Британський промоутер Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) Едді Хірн повідомив, що не вірить у можливість проведення реваншу проти Олександра Усіка (19-0, 13 КО) в Україні.

"У нас є можливість організувати бій там, де ми хочемо, але водночас він має приносити достатньо грошей, щоб знати, що ми виконали свою роботу. Київ — не те місце, де можна заробляти гроші, будуть розглянуті інші місця поза межами Великої Британії. Я не вірю, що бій відбудеться у Києві.

У нас було дві чи три пропозиції з різних країн щодо бою Джошуа з Усиком, але після успіху в організації першого поєдинку на стадіоні "Тоттенхема", я хотів би провести реванш у Великій Британії. Можливо, знову на стадіоні "Тоттенхема" або на "Уемблі", – передає слова Хірна espn.co.uk.

Нагадаємо, 25 вересня минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та відібрав у британця всі його титули. У контракті боксерів було прописано пункт про реванш, який вже активовано, але промоутери поки що не затвердили бій, його дату та місце проведення.

Читайте також: Промоутер назвав нову орієнтовну дату реваншу Усик – Джошуа

Раніше повідомлялося про те, що Джошуа розробив новий план на реванш проти Усика.