UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Прийняв правильне рішення": Неймар прокоментував свій несподіваний перехід в Саудівську Аравію

Бразилець продовжить кар'єру не в Європі.

Зірковий новачок "Аль-Хілаля" Неймар прокоментував своє бажання перебратися до чемпіонату Саудівської Аравії.

"Я багато чого досяг у Європі, насолоджуючись особливими моментами, але завжди хотів бути міжнародним гравцем, відчуваючи для себе новими викликами та можливостями у нових місцях. Хочу написати нову спортивну історію, а у місцевого чемпіонату зараз колосальна енергія та якісні гравці.

"Аль-Хілаль" – гігантський клуб із фантастичними вболівальниками, найкращий в Азії. Це дає мені почуття, що я прийняв правильне рішення в правильний час і з правильним клубом. Я люблю перемагати та забивати голи, і планую продовжувати це робити і в Саудівській Аравії з "Аль-Хілалем", – цитує Неймара Reuters.

Учора, 15 серпня, саудівський "Аль-Хілаль" оголосив про трансфер бразильського форварда ПСЖ Неймара.

За інформацією ЗМІ, 31-річний нападник підписав дворічний контракт із "Аль-Хілалем", за яким сумарно отримає близько 300 млн євро. Парижани заробили на продажу гравця близько 90 мільйонів євро.

Нагадаємо, клуби із Саудівської Аравії продовжують запрошувати європейських тренерів та футболістів. У новому сезоні місцевого чемпіонату виступатимуть багато зірок футболу, серед яких колишній капітан мадридського "Реала" Карім Бензема.

Читайте також: Футболіст "Ліверпуля" став одноклубником Бензема у Саудівській Аравії

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Барселони" переїхав до Саудівської Аравії.