UA / RU
Підтримати ZN.ua

Представлений документальний фільм про бій Кличко – Джошуа

Боксери зустрілися знову разом.

Британський телеканал ВВС підготував документальний фільм про бій британського чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) проти дворазового чемпіона світу українця Володимира Кличка (64-5, 54 КО), який пройшов 29 квітня минулого року в Лондоні на знаменитій арені "Вемблі".

У 40-хвилинну картину увійшли ключові епізоди бою, коментарі поєдинку від Ентоні Джошуа, а також репортаж з роздягальні британця в день великого боксерського бою.

"Цей документальний фільм дасть глядачам незвичайне розуміння великого бою, а також можливість оцінити, що треба зробити для того, щоб стати чемпіоном світу", - говорить один з програмних директорів ВВС Елісон Киркхем.

Нагадаємо, в самому поєдинку Джошуа побував в нокдауні, але в підсумку зумів повернутися в бій і нокаутувати Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

У контракті боксерів був прописаний пункт про реванш, однак Кличко прийняв рішення повісити рукавички на цвях.

Зазначимо, що п'ятий раунд бою Кличко – Джошуа був визнаний найкращим в 2017 році за версією ESPN, бій Кличко – Джошуа був визнаний найкращим в 2017 році за версією HBO, а аперкот у бою Кличко – Джошуа назвали ударом року за версією HBO.

Раніше повідомлялося про те, що Джошуа має намір зробити Володимира Кличка своїм тренером.