UA / RU
Підтримати ZN.ua

Повєткін не розумів поради американського тренера під час бою з Кличком

Російський боксер зізнався, що він не до кінця скористався порадами свого наставника, бо той давав їх англійською мовою.

Росіянин Олександр Повєткін зізнався, що йому було важко розуміти поради тренера-американця Стейсі Маккінлі, тому він не зумів вчасно переломити хід невдалого для себе поєдинку з українським чемпіоном Володимиром Кличком.

До бою з Кличком Повєткіна готували Олександр Зімін, а також відомий як колишній наставник легендарного Майка Тайсона Стейсі Маккінлі.

"Зімін взагалі не радив нічого, йому не давали цього зробити. Маккінлі давав багато порад. Але знову ж таки, через перекладача важко спілкуватися. А так - багато хороших речей радив Стейсі".

Тим не менш, при цьому "Російський витязь" не планує вивчати іноземну мову, а бажає тренуватися під керівництвом російського фахівця.

"З Маккінлі я працював трохи більше місяця, - додав витязь. - У тренуваннях були цікаві моменти, комбінації. Але я вважаю, що потрібно тренуватися під керівництвом російського тренера. Тому що спілкуватися через перекладача у перервах між раундами дуже важко".

Раніше повідомлялося, що керувати підготовкою Повєткіна до зустрічі з Володимиром Кличком буде відомий у минулому російський боксер Костя Цзю. Однак незабаром цю інформацію спростували, а росіянин провів зміни у тренерському штабі.

Нагадаємо, 5 жовтня уМоскві Кличко переміг Повєткіна за очками, захистивши титули суперчемпіона WBA, чемпіона IBF і WBO. За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу українцю з рахунком 119-104. !zn

Читайте також:

Повєткін сподівається, що зуміє домогтися бою-реваншу з Кличком

Кличко розповів, чому не став нокаутувати Повєткіна

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду