UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Потрапили під обстріл градами": український тенісист розповів, як воює проти російських окупантів

Відомий спортсмен воює у лавах ЗСУ.

Колишній український тенісист Сергій Стаховський розповів про те, як воює проти російських окупантів у лавах ЗСУ.

"Перший бойовий досвід я отримав у селі Яцківка, що на Донеччині. Це було за Ізюмом з 95 бригадою, перша та друга рота. Я перебував у складі міжнародної групи. Нас було 14 осіб. У нас були певні завдання. Досвід був досить страшним, адже ми потрапили під обстріл градами, нам підбило бронетранспортер.

Після цього я думав, що це такий момент, коли треба повертатися додому, до дружини та дітям. Але воно навпаки розмило межі між страхом і відсутністю страху. Бахмутський військовий шпиталь – це жорстоко. Там нещодавно була битва, і це було складно. Але найбільше вбивають мене зруйновані сім'ї, життя дітей. Це заслуговує на те, щоб якомога більше росіян помирало на нашій землі", - повідомив Стаховський в інтерв'ю ютуб-каналу "Вдома".

Нагадаємо, 37-річний Сергій Стаховський за свою кар'єру заробив понад п'ять мільйонів доларів призових. Українець має в активі по чотири титули в одиночному та парному розрядах ATP. Найвищу позицію у світовому рейтингу Стаховський посідав у вересні 2010 року – 31 місце.

Після повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого тенісист повернувся до України та записався до лав ЗСУ.

Читайте також: "Працюю на дронах": відомий український тенісист розповів про свої обов'язки на війні

Раніше повідомлялося про те, що Стаховський показав полонених вагнерівців.