UA / RU
Підтримати ZN.ua

Півзахисник "Шахтаря" розповів, за рахунок чого можна перервати серію невдач

17 жовтня донецьку команду чекає нелегкий матч у чемпіонаті Прем'єр-ліги проти луцької "Волині". Перемога над нелегким суперником дасть "Шахтарю" впевненість перед більш складними битвами.

Півзахисник "Шахтаря" Фернанду розповів, за рахунок чого можна перервати серію невдач у чемпіонаті Прем'єр-ліги.

За словами бразильця, здобути перемогу над "Волинню" у поєдинку 9-го туру і отримати впевненість перед більш складними баталіями в Лізі Чемпіонів можна за рахунок концентрації від першої до останньої хвилини.

"Ми робили помилки і зараз намагаємося все переглянути, щоб це більше не повторювалося, - сказав Фернанду офіційного сайту Прем'єр-ліги.

"Важливо сфокусуватися на майбутніх матчах і йти до перемоги. Найголовніше - фізична готовність і мотивація. А вони присутні. Завжди важливо грати до останньої хвилини і не розслаблятися на полі. Бути сконцентрованими. Атакувати, забивати", - вважає футболіст.

Нагадаємо, що зараз "Шахтар" має у пасиві програшну серію з двох матчів - вперше за 11 сезонів.

Фернанду впевнений, що рівень Прем'єр-ліги зростає з кожним сезоном, а його команді буде протистояти сильний суперник.

"Волинь" - хороша команда з кваліфікованими гравцями, і нам потрібно бути дуже обережними. Футбол з кожним роком еволюціонує, як я зрозумів. Завжди дуже цікаво грати в українській Прем'єр-лізі. Попереду ще багато цікавих і важливих матчів. Головне багато працювати і йти до перемоги", - стверджує Фернанду.

Додамо, що донецька команда після поразки "Динамо" (0:1) йдуть на третьому місці в турнірній таблиці, відстаючи від киян на два, а від "Дніпра" на чотири очки. !zn