UA / RU
Підтримати ZN.ua

Півзахисник "Динамо" Рибалка через травму пропустить до трьох тижнів

Збірна України втратила ще одного гравця перед товариськими матчами.

Півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка буде змушений пропустити два-три тижні через проблеми з паховими кільцями. Про травму основного гравця київського клубу, а також збірної України розповів лікар "Динамо" Леонід Миронов.

"Сергій Рибалка проходить курс консервативного лікування і паралельно інтенсивно тренується. З його проблемою ми розібралися самі і поки вирішили не везти його в Німеччину. Ми додатково продіагностували нашого футболіста і з'ясували проблему - у Сергія неприємність з паховими кільцями. Проблема не гострого характеру, а хронічна, яка тривалий час розвивалася і зараз проявилася в результаті навантажень і перенесеної гострої м'язової травми.

Раніше його не намагалися лікувати консервативно, оскільки проблема була глибоко прихована і не проявляла себе, а яскраво проявилася тільки зараз. У його лікуванні нам допомагає бразильський фізіотерапевт, якого рекомендував Жуніор Мораєс", - зазначив Миронов.

За словами лікаря "Динамо", Рибалка проводить бігову роботу на полі, займається в тренажерному залі, басейні, а також проходить фізіотерапію і консервативну терапію. Про операцію мови поки не йде.

Збірній України у найближчих товариських матчах Рибалка не допоможе, хоча і був викликаний Михайлом Фоменком. "Він пропустить обидва матчі збірної України - протягом усього цього періоду гравець буде інтенсивно лікуватися. Для одужання йому знадобиться щонайменше два-три тижні. Спробуємо підвести його до матчу з "Шахтарем", - підкреслив Миронов.

Читайте також: Воротар "Динамо" через травму пропустить два місяці

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що матчі збірної пропустить захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький.