UA / RU
Підтримати ZN.ua

Після розгрому "Порту" Гвардіола пообіцяв, що "Баварія" буде грати ще краще

Відігратися і вийти в півфінал після прикрої виїзної поразки 1:3 - дорого коштує. Команда Хосепа Гвардіола показала свою згуртованість.

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола після того, як його команда розгромила 6:1 у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Порту", зазначив, що він вірив у перемогу.

Нагадаємо, що у першому поєдинку португальці на домашньому стадіоні виграли 3:1.

"Ми дуже раді тому, як сьогодні зіграли, особливо в світлі того, що в останні тижні голи давалися нам з великим трудом. Ми можемо грати ще краще! У другому таймі "Порту" перебудувався, і у нас з'явилися проблеми. До перерви ж у суперника просто не було шансів. Зате у другому таймі "Порту" став створювати небезпечні моменти. Справа в тому, що спати в Лізі Чемпіонів ніколи не можна...", - цитує Гвардіолу офіційний сайт УЄФА.

"Навіть після матчу "Порту" я відчував, що у нас все вийде. В твоїй голові завжди прокручується вдалий сценарій. Я намагаюся ретельно вивчати кожного суперника, і для мене не стало сюрпризом, як Порту зіграв в домашньому матчі. У них хороша команда, яка сьогодні, звичайно ж, зіграв не на своєму рівні".