UA / RU
Підтримати ZN.ua

Після перемоги над "Аяксом" Маркевич попросив журналістів порадіти успіхам "Дніпра"

Київські журналісти без зайвих емоцій задавали питання наставника "Дніпра", чим викликали його роздратування. Втім, Маркевич висловив своє невдоволення тактовно і з іронією.

Головний тренер "Дніпра" вважає, що в Києві в першому матчі 1/8 фіналу проти голландського "Аякса" (1:0) його команда показала хороший футбол, адже їй протистояв сильний суперник.

"Ось ви сидите тут всі пригнічені і на мене смуток навіваєте. Ми ж виграли 1:0, і у нас є друга гра. Ми будемо однозначно битися до кінця. Повинні ж бути емоції, а ви так говорите, що я зараз з вами тут засну", - сказав Маркевич.

Наставник "Дніпра" додав, що його команді вдалося добитися хорошого результату, незважаючи на явні проблеми в організації гри. Так, на думку тренера, у його підопічних не вийшло зіграти на контратаках через нестабільних дії в центрі поля. Також в один ряд з ігровими проблемами Маркевич поставив і жовті картки, отримані Русланом Ротанем, Романом Зозулею і Артемом Федецьким, які будуть змушені пропустити матч.

Нагадаємо, що 19 березня дніпропетровці зіграють другий матч проти "Аякса" - поєдинок пройде в Амстердамі.

Лідер команди Євген Коноплянка пообіцяв підготуватися до повторного поєдинку на 100 відсотків - у Києві на всю силу йому не дозволили зіграти наслідки травми.