UA / RU
Підтримати ZN.ua

Перші матчі на стадіонах Києва та Львова відбудуться на початку листопада

УЄФА запланував перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова на першу декаду листопада 2011 року. Про це повідомив під час прес-конференції директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

«На першу декаду листопада заплановано перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова. 11 листопада відбудеться матч нашої збірної з Німеччиною у Києві, 15 листопада наша збірна зіграє зі збірною Австрії у Львові. Окрім того 6 червня Україна буде грати з Францією, а 10 серпня наша перша збірна буде приймати збірну Швеції на стадіоні «Металіст»», - сказав М.Лубківський.

Окрім того він зазначив, що подібне планування проведення матчів складено таким чином, щоб українська збірна могла зіграти на всіх аренах, а УЄФА мав можливість перевірити готовність стадіонів до Євро-2012.

Нагадаємо, 22 квітня ц.р. віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури України Борис Колесніков повідомив, що рішення про дату відкриття стадіону НСК «Олімпійський» в Києві буде прийнято 25 травня. «На сьогодні немає ніяких значних побоювань щодо готовності стадіону і 25 травня буде рішення, коли його відкривати. Є дві дати відкриття: це 24 серпня на 20-річчя незалежності нашої країни і кінець жовтня», - зазначив Б.Колесніков. При цьому він зазначив, що головний стадіон України - НСК «Олімпійський» практично готовий.