UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Переріжу горло": ексфутболіст збірної України розповів, що зробить із Путіним під час зустрічі

Олександр Алієв готовий вбити російського президента.

Колишній футболіст збірної України та київського Динамо Олександр Алієв висловився про те, що зробить, якщо зустрінеться із президентом Росії Володимиром Путіним.

"Я йому просто скажу одне: "Шакал ти. У тебе нічого нема в душі". Перш ніж з ним зустрітися, мене шмонатиме охорона. Не знаю, де сховаю, але зможу сховати і просто переріжу йому горло. Тоді буде мир у всьому світі. Ножом? Ні, ніж не пронесеш, але дещо можна зробити. Те саме лезо. А де його носити - я знаю", - сказав Алієв в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир".

Зазначимо, що Алієв народився в російському Хабаровську, але пізніше опинився в академії "Динамо" та прийняв українське громадянство. Найкращі роки своєї кар'єри 37-річний Алієв провів у київському "Динамо" та російському "Локомотиві". Крім того, на його рахунку 28 матчів та 6 голів за збірну України.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Читайте також: "Неможливо мовчати": екс-футболіст "Зеніту" Ракицький засудив вторгнення Росії до України

Раніше повідомлялося про те, що зірковий ексфутболіст збірної України розірвав контракт із російським клубом.