UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Партизан" – "Динамо": відео онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів

Кияни зіграють у Сербії.

У середу, 31 липня, київське "Динамо" зіграє матч-відповідь із сербським "Партизаном" у Белграді у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Партизан" – "Динамо": прогноз букмекерів

Перша номінально домашня для динамівців гра відбулася у польському Любліні. Серби забили перший гол, але зрештою українцям вдалося розгромити суперника з рахунком 6:2 і практично вбити інтригу перед другою зустріччю. Команда Олександра Шовковського показала хорошу підготовку до сезону та забивала голи на будь-який смак.

"Динамо" ще не стартувало на внутрішній арені, тоді як у "Партизана" вже розпочався сезон у чемпіонаті Сербії. Між двома поєдинками з динамівцями підопічні Александара Станоєвича здобули розгромну перемогу з рахунком 4:0, тоді як кияни зосередилися на підготовці до поїздки до Белграда.

Усі п'ять минулих матчів команд завершились перемогами "Динамо". Переможець цієї пари у третьому раунді відбору ЛЧ зустрінеться з шотландським "Рейнджерс".

Варто зазначити, що гостьові трибуни будуть закриті, як це було і в Любліні. На початку липня "Партизан" відвідав товариський турнір у Москві, у зв'язку з чим "Динамо" скасувало всі двосторонні заходи та відмовилося від рукостискань на полі.

Головним арбітром поєдинку призначено румуна Маріана Барбу.

"Партизан" – "Динамо" (перший матч – 2:6)

Початок – о 21:00.

Відеотрансляція матчу

Плеєр з трансляцією з'явиться у день гри.